سفارش تبلیغ
صبا ویژن

4 عادت نادرست در دنیای تکنولوژی که باید همین امروز کنار بگذارید



استفاده از گجت‌ها و فناوری روز دیگر بخش جدایی ناپذیری از زندگی این روزهاست. افراد شیوه‌ی استفاده از این ابزارها را با تمرین یا مطالعه آموخته‌اند اما برخی از اشتباهاتی که بخاطر عدم اطلاع یا فراموشکاری رخ می‌دهد گاهی اوقات اثرات جبران ناپذیری بر زندگی افراد می‌گذارد، یکی از این مشکلات می‌تواند هک شدن حساب‌های کاربری شخصی یا تجاری به دلیل عدم رعایت نکات امنیتی در انتخاب پسوردها باشد. در این مقاله به چهار عادت مخرب در دنیای تکنولوژی اشاره خواهیم کرد، اگر شما نیز این عادات را پیش گرفته‌اید، همین امروز آنها را کنار بگذارید.

    استفاده از یک پسورد برای حساب‌های کاربری چند وبسایتpassword_1

استفاده از پسورد مشابه برای حساب‌های کاربری متعدد می‌تواند مشکل ساز باشد، اگر یکی از حساب‌های شما هک شود بسیاری از اطلاعات شخصی شما در معرض خطر قرار خواهد گرفت. از سوی دیگر امنیت یک پسورد نیز در حفظ اطلاعات شخصی شما بسیار موثر است، استفاده از تاریخ تولد، شماره موبایل و شماره شناسنامه برای پسورد توسط کاربران ایرانی بسیار رایج است و این پسوردها به راحتی اطلاعات شما را در معرض خطر قرار می دهند. برای امنیت بیشتر رمزی را برگزینید که ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و اعداد باشد. البته فراموشی پسوردهای متعدد نیز می تواند برای شما دردسر ساز باشد، برای یادداشت رمزهایتان در جایی امن می توانید از اپلیکیشن‌های مدیریت پسورد استفاده کنید.

    تهیه نکردن بک آپ از تصاویر و فیلم‌هایتانbackup

اگر تلفن هوشمندتان تنها دستگاهی است که با آن عکس و فیلم تهیه می کنید، می توانید تنها با نصب کردن یک اپلیکیشن که به طور خودکار از فایل‌های شما بک آپ بگیرد ساده‌ترین راه است. دراپ باکس یا سایر سرویس‌های ابری اپلیکیشن‌ها مخصوص خود را دارند (دانلود دارپ باکس برای تلفن‌های هوشمند اندرویدی). صاحبان گجت‌های شرکت اپل نیز می‌توانند از سرویس اختصاصی اپل برای اینکار استفاده کنند. اگر مایل به استفاده از سرویس‌های ابری نیستید در فواصل مشخص روی کامپیوتر خود بک آپ بگیرید تا خاطراتتان همیشگی شوند.

    اهمیت ندادن به تنظیمات حساب کاربری فیسبوکFB-Security

سر زدن روزانه به فیسبوک عادت بسیاری از افراد در دنیای تکنولوژی است، حس در کنار دوستان بودن، مطلع شدن از احوال اطرافیان و ارتباط با آنها عمده دلایلی هستند که افراد در انتهای روز سری هم به فیسبوک می زنند. در این میان عدم توجه کافی به تنظیمات و امنیت حساب کاربری‌تان می توانند این فعالیت لذت بخش را دردسر ساز کند. پیشنهاد می‌کنیم همین الان سری به قسمت تنظیمات حساب کاربری‌تان بزنید و بررسی کنید چه کسی می‌تواند محتوایی که به اشتراک میگذارید را مشاهده کند تا فعالیت امن‌تری در این شبکه اجتماعی داشته باشید.

    اجرای فلش پلیر در تمامی سایت‌هایی که از آنها بازدید می‌کنیدadobe_flash_chrome_google_mozilla_firefox_hacking_team_lettore_video_blocco_browser-800x500_c

همگی ما علاقه‌مند به مشاهده‌ی ویدئوهای آنلاین هستیم اما اجرای همیشگی فلش پلیر بر روی مرورگر سرعت شما را در وبگردی کمتر خواهدکرد. افزونه‌های  Flash Control برای گوگل کروم و Flash Block برای موزیلا با جلوگیری از اجرای فلش پلیر بر روی همه‌ی وب سایت‌ها باعث افزایش عمرباتری گجت‌های شما خواهند داشت. شما می‌توانید لیستی از وب سایت‌های مورد نظرتان تهیه کنید و با وارد کردن آنها در این افزونه اجازه‌ی اجرای فلش پلیر را در مرورگر بدهید. بعد از نصب این افزونه ها محیط وب کمی عجیب خواهد بود اما به افزایش عمر باتری می‌ارزد.


20 کلید میانبر ویندوز 10 که باید با آنها آشنا شوید


با عرضه‌ی ویندوز 10، مایکروسافت کلیدهای میانبر بسیاری را در نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل خود جای داده که می‌تواند دسترسی کاربران را به بخش‌های مختلف، آسان‌تر از گذشته نموده و امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهد.

البته اگر شما از افرادی هستید که پیش از این با کلیدهای میانبر چندان آشنا نیستند، شاید مواجه شدن با لیستی از کلیدهای میانبر کمی برای شما گیج‌کننده باشد. البته کلیدهای میانبری که ما قرار است در این قسمت به آنها بپردازیم، تماما با استفاده از کلید “ویندوز” و سایر کلیدها بوده و به قابلیت‌های جدید ویندوز 10 نیز مربوط می‌شوند. وگرنه تعداد کلیدهای میانبر در سیستم‌عامل ویندوز، بسیار بیشتر از چیزی است که بتوانید تصور آن را کنید.

البته باید این موضوع را نیز بگوییم که این 20 کلید میانبر که قصد معرفی آنها را داریم، تنها به ویندوز 10 تعلق نداشته و برخی از آنها نیز در ویندوزهای 7 و 8 کار کنند. اگر هنوز ویندوز 10 را نصب نکرده‌اید، می‌توانید این مقاله را دنبال کرده تا از کلیدهای میانبری که در سایر سیستم‌عامل‌های ویندوز نیز کار می‌کند، مطلع گردید. هر چند، ما جداگانه این مورد را مشخص کرده‌ایم و نیازی به آزمایش یک به یک کلیدهای میانبر نیست.

کلیدهای میانبر جدید مربوط به ویندوز 10

همانطور که مشخص است، این کلیدهای میانبر از ویژگی‌های جدید سیستم‌عامل ویندوز به حساب آمده و تنها در ویندوز 10 کار می‌کنند، پس سعی نکنید آنها را در سایر سیستم‌عامل‌ها همچون ویندوز 7 و ویندوز 8 آزمایش کنید چرا که نتیجه‌ای نخواهد داشت.

کلید ویندوز + A: باز کردن بخش Action Center

کلید ویندوز + C: اجرای کورتانا در حالت شنیداری (آماده به کار)

کلید ویندوز + I: وارد شدن به بخش Settings یا تنظیمات

کلید ویندوز + S: اجرای کورتانا

کلید ویندوز + Tab: باز کردن قسمت Task View

کلید ویندوز + Ctrl + D: ساخت یک میز کار مجازی

کلید ویندوز + Ctrl + F4: بستن میز کار فعلی

کلید ویندوز + Ctrl + → یا ←: انتخاب میز کارهای مجازی

کلیدهای میانبر استاندارد

کلید ویندوز (ویندوز 7 و جدیدتر): باز کردن منوی شروع (استارت)

کلید ویندوز + X (ویندوز 10/8.1): باز کردن یا بستن منوی تنظیمات بیشتر استارت

کلید ویندوز + → یا ← (ویندوز 7 و جدیدتر): انتقال پنجره‌ی در حال اجرا به سمت راست و چپ

کلید ویندوز + E (ویندوز 7 و جدیدتر): باز کردن بخش مرورگر ویندوز (File Explorer)

کلید ویندوز + L (ویندوز 7 و جدیدتر): قفل کردن میز کار

کلید Alt + کلید PrtScn (ویندوز 7 و جدیدتر): گرفتن یک عکس و آماده‌سازی آن برای ذخیره کردن

کلید ویندوز + کلید PrtScn (ویندوز 10/8.1): گرفتن یک عکس از صفحه‌نمایش و ذخیره کردن آن در مسیر Computers > Pictures > Screenshots

کلیدهای میانبر مرورگرها (سازگاری کامل با مرورگر Microsoft Edge و بسیاری از مرورگرهای دیگر)

Ctrl + T: باز کردن یک سربرگ (Tab) جدید

Ctrl + D: باز کردن پنجره بوکمارک‌ها

Ctrl + L: های‌لایت کردن آدرس در تب موجود; در واقع در این حالت می‌توان با فشردن همزمان این دو کلید، آدرس تب موجود را انتخاب نمود. این مورد می‌تواند به تایپیست‌ها و البته بسیاری از افراد کمک بسزایی نماید.

Ctrl + Tab: مشاهده‌ی سربرگ‌های فعال در مرورگر

Ctrl + Enter: اضافه کردن “com.” به انتهای آدرس نوشته‌های تایپ شده (مناسب سایت‌های با دامنه‌ی دات کام)

به نظر شما استفاده از کلیدهای میانبر تا چه اندازه می‌تواند بهره‌وری را افزایش دهد؟ و آیا پیش از این، از کلیدهای میانبر استفاده می‌کردید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.


DirectX 12: همه چیز درباره نسل جدید تکنولوژی گرافیکی ویندوز 10


در ماه‌های اخیر و پیش از عرضه‌ی رسمی ویندوز 10، اخبار بسیاری در مورد نسل جدید تکنولوژی DirectX مایکروسافت که قرار بود برای اولین‌بار در ویندوز 10 مورد استفاده قرار گیرد، به گوش می‌خورد. از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که این روزها در مورد DirectX 12 می‌شنویم می‌توان به افزایش نرخ‌ فریم در بازی‌ها، کاهش مصرف برق و همچنین عملکرد بهتر کارت‌های گرافیک شرکت AMD اشاره کرد. بسیاری از افراد معتقدند که دنیای PC Gaming با ظهور نسل جدید دایرکت‌ایکس، وارد عرصه‌ی جدیدی شده است. اما آیا واقعا این موضوع حقیقت دارد؟

هنوز مدت زمان زیادی از عرضه‌ی ویندوز 10 نگذشته و احتمالا تا چند وقت دیگر که این سیستم‌عامل فراگیر شود، شاهد عرضه‌ی بازی‌های مختلف بر پایه‌ی DirectX 12 باشیم. ولی در حال حاضر هیچ عنوانی که از نسل جدید این تکنولوژی استفاده کند، تولید نشده است. با این حال قصد داریم در مورد DirectX به تفصیل صحبت کنیم و ببینیم که آیا واقعا نسل جدید این تکنولوژی می‌تواند دنیای بازی‌های رایانه‌ای را تحت تاثیر قرار دهد؟

DirectX 12 چیست؟

دایرکت‌ایکس را می‌توان “رابط برنامه نویسی کاربردی” مایکروسافت دانست که در محیط آن، بسیاری از پردازش‌های گرافیکی که در کامپیوترهایی که به سیستم‌عامل Windows مجهز شده‌اند، کنترل می‌شوند. تا کنون این رابط برنامه‌نویسی به گونه‌ای طراحی شده بود که تنها با سیستم‌عامل ویندوز سازگاری داشت، اما حالا با برنامه‌ی جدید مایکروسافت، “Windows EveryWhere”، مایکروسافت می‌تواند این واسط گرافیکی را به هر پلتفرمی که می‌خواهد، بیاورد. و این یعنی می‌توانیم از این پس شاهد حضور DirectX 12 در پلتفرم‌هایی همچون کامپیوتر شخصی، تبلت، گوشی‌های هوشمند و حتی ایکس‌باکس وان باشیم.

Microsoft reveals full lineup of planned Windows 10 editions

در واقع کلمه‌ی Xbox که سال‌هاست نام آن را می‌شنوید، از عبارت DirectX box می‌آید. البته باید اشاره کنیم که مایکروسافت هیچ برنامه‌ای برای آوردن نسل جدید این تکنولوژی به سیستم‌عامل‌های قبلی خود را ندارد و تنها می‌توانیم در ویندوز 10 شاهد این تکنولوژی جدید باشیم. خب خبر خوب هم در این مورد، این است که ویندوز 10 برای بسیاری از افراد به صورت رایگان عرضه شده است.

چه چیزی در مورد DirectX 12 بسیار خاص است؟

اگر بخواهیم کوتاه پاسخ دهیم، سرعت بازی‌ها به شکل قابل توجهی افزایش پیدا می‌کند اگر سازندگان از تمام امکانات دایرکت‌ایکس 12 استفاده نمایند.

ولی اگر بخواهیم کمی مفصل‌تر در این مورد صحبت کنیم، می‌توانیم دلیل آن را توانایی بالای این تکنولوژی در میان سایر تکنولوژی‌های موجود در جذب سخت‌افزار در سطوح بالا دانست. همچنین این تکنولوژی بیشترین سازگاری را با سخت‌افزارها داشته و به توسعه‌دهدنگان اجازه می‌دهد تا از تمامی قابلیت‌های آن استفاده نمایند. از طرفی، این امکان برای توسعه‌دهندگان وجود دارد تا از سطوح پایین سخت‌افزاری استفاده و بازی‌هایی را که تولید می‌کنند به صورت کامل با پردازنده بهینه نمایند. این بهینه‌سازی می‌تواند شرایط گسترده و متفاوتی همچون بهینه کردن فرمان‌ها و وظایف مختلف میان هسته‌های پردازشگر را نیز شامل شود. همچنین بهبود بخشیدن شرایط برای استفاده‌ی موتور بازی از تمامی هسته‌های پردازنده، می‌تواند یکی از بهترین نمونه‌های استفاده از دایرکت‌ایکس 12 باشد.

crossfire_primary-100022159-large

یکی از ویژگی‌های که شاهد به کارگیری آن در نسخه‌ی جدید DirectX هستیم، فناوری Explicit Multiadapter می‌باشد. این سیستم جدید به صورت نرم‌افزاری، این امکان را فراهم می‌کند تا از تمامی پردازشگرهای گرافیکی در یک سیستم استفاده شود. به عنوان مثال اگر شما از پردازنده‌های اینتل استفاده می‌کنید و در کنار یک کارت گرافیک ساخته شده توسط انویدیا و AMD نیز دارید، قادر خواهید بود تا از آنها به صورت همزمان در پردازش اطلاعات کمک بگیرید. حتی این امکان وجود پیدا می‌کند که در یک سیستم، دو کارت گرافیک AMD و Nvidia در کنار یکدیگر به پردازش پرداخته، بدون اینکه مشکلی به وجود آید.

پردازش هر بخش از یک بازی و یا پردازش‌هایی که به قدر کارت گرافیکی نیاز دارند، توسط دو کارت گرافیک و یا دو پردازشگر گرافیکی متفاوت، نه تنها باعث می‌شود تا نرخ فریم ایجاد شده افزایش پیدا نماید بلکه این امکان را فراهم می‌کند تا تجربه‌ی بسیار بهتری از دنیای گیم در ذهن کاربران باقی بماند. این موضوع در تست‌هایی که بر روی بازی Civilization: Beyond Earth انجام گرفته، به خوبی دیده می‌شود و زمانی که برای این بازی، دو کارت گرافیک ساخته‌ی AMD در کنار یکدیگر به صورت CrossFire قرار گرفته‌اند، فریم‌دهی به شکل قابل توجهی افزایش پیدا می‌نماید.

در واقع Explicit Multiadapter می‌تواند یک دریچه به سوی آینده در دنیای PC Gaming باشد اما باید ببینیم که شرکت‌های سازنده، تا چه حدی به این موضوع توجه داشته و از آن حمایت می‌کنند. اگر می‌خواهید در این مورد بیشتر بدانید، می‌توانید به وب‌سایت مایکروسافت مراجعه کرده و اطلاعات تکمیلی را مطالعه نمایید چرا که مبحث Explicit Multiadapter، مقاله‌ای جداگانه را می‌طلبد.

با موضوعی آشنا روبه‌رو شده‌اید…؟

amd-mantle-overview-100055858-large

اگر با مطالعه‌ی بخش قبلی، ذهن شما به سوی تکنولوژی Mantle شرکت AMD رفته و تصور می‌کنید که شباهت زیادی میان DirectX 12 و Mantle وجود دارد، حس درستی دارید. AMD و Mantle، تمامی این امکانات را پیش از معرفی ویندوز 10 در اختیار توسعه‌دهدنگان قرار دادند و حتی در بسیاری از تست‌ها، نتیجه‌ی کاملا مثبتی نیز گرفته‌اند. مدیران اجرایی AMD در این مورد مطمئن بودند که مایکروسافت هرگز DirectX 12 را به سادگی برای مقابله با منتل عرضه نخواهند کرد، به همین علت تمامی ویژگی‌های این تکنولوژی را در نسل جدید دایرکت‌ایکس قرار دادند.

آیا واقعا DirectX 12 می‌تواند تفاوت زیادی را با گذشته در بازی‌ها کامپیوتری به وجود آورد؟

با توجه به نشانه‌هایی که وجود دارد، پاسخ این سوال مثبت است. طبق ادعای مایکروسافت و اینتل، دایرکت‌ایکس 12 می‌تواند علاوه بر ذخیره‌کردن انرژی و مصرف برق کمتر، عملکرد سیستم در بازی‌های رایانه‌ای را تا 50 درصد و بیشتر، افزایش دهد.

dx12-power-100372339-large

تصویر بالا، می‌تواند نمونه‌ی خوبی از جمله‌ی قبلی ما باشد. به کاهش مصرف برق، زمانی که در بنچمارک پردازنده اینتل، از دایرکت‌ایکس 11 به دایرکت‌ایکس 12 تغییر می‌کند، دقت کنید. آقای Bryan Langley، یکی از مهندسین بخش گرافیک مایکروسافت در مورد DX12 و این تست، اینگونه اعلام می‌کند: “انگار یک سخت‌افزار رایگان به شما داده شده است!” آقای Langley در مصاحبه‌ای که با PCWorld در ماه مارس داشته، ادامه داده: “اگر شما یک گیمر باشید، با ارتقاء ویندوز خود به Windows 10 و همچنین بهره‌گیری از پردازشگرهای گرافیکی Iris Pro (نسل جدید گرافیک مجتمع پردازنده‌های اینتل – در واقع با استفاده از پردازنده‌های جدید Skylake اینتل)، می‌توانید قدرت سیستم خود را بسیار بیشتر از گذشته کرده و در عین حال، مصرف برق را نیز کم کنید.

آقای Raja Kojuri از شرکت AMD نیز زمانی که این تکنولوژی در سال 2014 معرفی میشد، اذعان داشت “دایرکت‌ایکس 12، جهش تکنولوژی به 4 نسل جلوتر می‌باشد”.

یکی از تست‌های مهمی که در اینز مینه انجام شده و نتیجه‌ی آن نیز بسیار جذاب بوده، افزایش 58 درصدی عملکرد سیستم در بازی Battlefield 4 در زمانی که از DX12 به جای DX11 استفاده شده است، می‌باشد. در این تست از Mantle نیز استفاده شده و نتیجه‌ی تقریبا مشابهی با افزایش 50 درصدی عملکرد سیستم نسبت به DX11 در همین بازی به دست آمده است. در واقع این پتانسیل بسیار بالای DX12 می‌باشد که چنین قدرت دیوانه‌کننده‌ای را در اختیار کاربران قرار دهد.

dx12_api_perf_mantle-100575202-large

شاید با خود بگویید که این نتایج و بنچمارک‌ها نمی‌توانند صحت داشته باشند و یک تکنولوژی گرافیکی جدید نمی‌تواند به تنهایی چنین افزایش عملکردی را به وجود آورد. در این مورد حق دارید چرا که عوامل بسیار زیادی وجود دارند که باید به آنها توجه داشت، عوامل زیادی که می‌توانند باعث شوند تا چنین بهینه‌سازی و قدرتی در اختیار کاربران قرار بگیرد. همچنین با انتشار یک بنچمارک هر چند رسمی، نمی‌توان به قدرت بالای DX12 اشاره کرد. در این مورد باید منتظر باشیم تا تست‌های بیشتری از بازی‌های روز و عناوینی که می‌توانند توانایی DirectX 12 را بسنجند، منتشر شوند.

چندی پیش اولین تست در مورد عملکرد DX12 در بازی‌های رایانه‌ای منتشر شد که می‌توانید از این لینک، به صورت کامل و مفصل آن را مطالعه نمایید. این تست در بازی Ashes of Singularity و میان کارت GTX 980 و R9 390X انجام گرفت. جالب است بدانید به خاطر مشکلاتی همچون ناسازگاری که در درایورهای انویدیا وجود داشته، کارت‌ این شرکت نتوانسته‌اند عملکرد خوبی در تست DX12 داشته باشند، اما کارت‌ R9 390X با افزایش خیره‌کننده‌ای در عملکرد همراه بوده که می‌تواند مهر تاییدی برا ادعای اینتل و مایکروسافت در مورد قدرت بالای این تکنولوژی باشد.

آیا برای اجرای بازی‌ها با تکنولوژی DirectX 12، نیازی به خرید کارت گرافیک جدید خواهد بود؟

در این مورد ابهامات زیادی میان کاربران وجود دارد اما قصد داریم به آنها با جمله‌ای کوتاه پاسخ دهیم. DirectX 12 تقریبا با تمامی کارت‌های گرافیک مدرن، سازگاری دارد. در واقع تمامی کارت‌های گرافیک شرکت AMD از سری Radeon 7000، Radeon 8000 و همچنین Radeon R200 و Radeon R300 که به معماری “Graphics Core Next” (به اختصار: GCN) و همچنین کارت‌های Fury و Fury X، به صورت کامل از این تکنولوژی پشتیبانی خواهند نمود. اگر بخواهیم خلاصه‌تر اشاره کنیم، تمامی کارت‌های AMD که از سال 2012 به بعد عرضه شده‌اند، از این رابط برنامه‌نویسی، پشتیبانی خواهند نمود.

evga-980-ftw-asus-strix-fury-2-100597743-large

در مورد انویدیا، پشتیبانی از این رابط برنامه‌نویسی بسیار بیشتر از AMD بوده و تمامی کارت‌های گرافیک سری GTX 400، 500، 600، 700، 900 را شامل می‌شود. همچنین تنها کارت گرافیک GTX 980 Ti با بهره‌مندی از نسل دوم معماری Maxwell، از نسخه‌ی پیشرفته‌تر از این رابط یعنی DirectX 12.1 پشتیبانی می‌نماید.

با این اوصاف اینطور می‌توانیم بگوییم ه دیگر کارت‌های گرافیک موجود، از DirectX 12 به صورت کامل پشتیبانی نمی‌کنند؟ در این مورد اطلاعات چندانی در دست نیست و بسیاری از منابع اینترنتی هستند که به صورت جسته گریخته به این موضوع اشاره دارند. در این مورد بهتر است به این مقاله مراجعه کرده و این موضوع را بررسی کنید. در مورد گرافیک‌های مجتمع پردازنده‌های اینتل نیز باید بگوییم که پردازشگرهای نسل چهارم به بعد، یعنی Haswell، به صورت کامل با دایرکت‌ایکس 12 سازگاری دارند.

ویژگی خاص Conservative rasterization، یکی از نقاط قوت و همچنین سطح بالای این رابط برنامه‌نویسی (DX 12.1) به حساب می‌آید که تنها GTX 980 Ti قادر به پردازش آن خواهد بود.

directx-12-conservative-raster-100587782-large

اگر از لینوکس و یا مک استفاده کنیم، نتیجه چه می‌شود؟

پاسخ منفی است و این امکان وجود ندارد که به صورت کامل از DirectX 12 بر روی لینوکس استفاده کنید. البته این مورد، چندان عجیب نیست چرا که DirectX 11 که شش سال از زمان عرضه‌ی آن می‌گذرد، قرار است انتهای سال جاری برای لینوکس عرضه و با آن سازگاری پیدا نماید. هر چند، شرکت‌هایی که پشت رابط‌های بزرگ Open GL و Vulkan هستند، قصد دارند تا به همراه دانشی که از خاکستر Mantle به دست آورده‌اند، دنیای پی‌سی گیمرها را متحول سازند. این مورد می‌تواند در مورد لینوکس نیز به حقیقت بپیوندد.

و اما مهمترین پرسش، ویندوز 10 عرضه شده است: آیا باید شاهد افزایش سرعت در اجرای بازی‌ها باشیم؟

نه خیلی سریع. درست است که ویندوز 10 از DirectX 12 به صورت کامل پشتیبانی می‌کند، درست است که این رابط قادر خواهد بود تا سرعت اجرای بازی‌ها را به شکل قابل توجهی افزایش دهد، درست است که در تست‌های منتشر شده، شاهد افزایش بسیار زیاد قدرت سیستم به همراه این تکنولوژی بوده‌ایم، اما اگر هرگونه افزایش سرعتی را همین حالا در سیستم خود ببینید، این مورد نمی‌تواند به DirectX 12 مربوط باشد!

دلیل آن نیز بسیار واضح است، هنوز نرم‌افزارها و بازی‌هایی که بر اساس DirectX 12 باشند، ساخته نشده‌اند. درست است که هم اکنون در نرم‌افزار FureMark، شاهد وجود تستی مربوط به سنجش عملکرد DirectX 12 هستیم، اما انتظار می‌رود تا پایان سال 2015، هیچ بازی کامپیوتری جدیدی بر مبنای این رابط ساخته نشود.

زمانی که DirectX 11 معرفی و ویندوز 7 عرضه شد، به یاد دارید که چه قدر طول کشید تا شاهد قدرت‌نمایی این رابط کاربری در بازی‌ها باشیم؟ در مورد DirectX 12 نیز این موضوع صدق می‌کند و برای مشاهده‌ی بازی‌های جدید با این تکنولوژی باید مدتی صبر کرد. تولید و توسعه‌ی یک بازی با یک رابط برنامه‌نویسی جدید، کار واقعا سختی است و شاید سازندگان نتوانند به سرعت عرضه‌ی ویندوز 10، برنامه‌نویسی بازی‌های خود را نیز تغییر دهند. تنها کاری که فعلا می‌توان انجام داد، انتظار برای انتشار بازی‌های جدید می‌باشد.

امیدوارم در این مقاله، توانسته باشیم ویژگی‌های جدید این رابط برنامه‌نویسی و اهمیت بالای آن را برایتان جا انداخته باشیم. اگر سازندگان به استفاده از این تکنولوژی روی بیاورند، آینده‌ی دنیای بازی‌های کامپیوتری مخصوصا عناوینی که برای PC عرضه می‌شوند، می‌تواند تا حد زیادی تغییر کند.